Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - hansgrohe vandhane

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Bjarne Jespersen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Inspiration til det unikke badeværelse

Der kan være rigtig mange ting, du skal tænke på ved etablering eller renovering af et nyt badeværelse. Men bare rolig – med vores viden, vejledning og en smule inspiration, skal vi nok komme frem til den rette løsning sammen, så du får drømmebadeværelset.

Det er selvfølgelig din vision det handler om, og du har med garanti din helt egen stil og smag – vi vil bare gerne hjælpe med at få gang i processen og inspirere dig. Du kan derfor hente inspiration til det nye badeværelse hos os, vi har et stort udvalg af forskellige designs, stilarter og former for indretning. Se eksempler på badeværelsesindretning her.

Find inspiration til:

  • Det lille og veludnyttede badeværelse

  • Det helt store badeværelse med alle funktioner

  • Badeværelset midt imellem

Dette er blot et lille udsnit til inspiration. Du kan ligeledes overveje valg af badeværelsesmøbler, armaturer/vandhaner til håndvasken, brusekabine og meget mere. Det er reelt kun fantasien, som sætter sine grænser for dit nye og flotte badeværelse og her må du ikke gå på kompromis. Vi hjælper dig i mål med dit nye og moderne badeværelse med smarte funktioner, så dit hjem bliver udstyret med dit unikke bademiljø – var det for eksempel noget med et BWT blødgøringsanlæg, så vandet der rammer din krop, er silkeblødt?

Badeværelses inspirationen mener vi, bliver skabt gennem kyndig ekspert rådgivning fra vores dygtige og kompetente bad specialister. Gode råd og vejledning er din vej til inspiration, som skal sikre, at du bliver præsenteret for de mest optimale løsninger, som findes på markedet i dag, og samtidig er rettet mod dine tanker og behov. En klog løsning som både sparer penge og giver dig velvære og livskvalitet – det er lige i øjet!

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Vi gør tingene overskuelige

Som du sikkert allerede er bekendt med, så kan et badeværelsesprojekt være uoverskueligt for de fleste. Det kan rent ud sagt være en jungle at finde rundt i de mange forskellige muligheder, som findes på markedet i dag. Derfor har vi et par enkle råd, som kan sikre dig et nemmere og hurtigere overblik.

Først og fremmest er det ekstremt vigtigt, at du er bevidst omkring dine behov. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Skive tilbyder vi utallige forskellige badeværelsesløsninger i høj kvalitet, som dækker vidt forskellige præferencer. Hvis du derfor er bevidst omkring husstandens behov, så er det langt nemmere at præcisere en løsning, der er rettet efter dette. Derved har du færre muligheder, du skal tage højde for, og kan dermed koncentrere dig om de andre løsninger, som er rettet efter præferencerne.

Hvis du skulle have svært ved at præcisere dine behov, så starter vi blot med en snak om dette. Det er selvfølgelig ikke en hindring for at kontakte os. Når vi siger at vi er til for dig og dine kære, så mener vi det. Kontakt os for at få rådgivning og sparring til den bedst mulige løsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og håndklædetørre - Dansani møbler og spejle - Geberit toilet

Skab mere inspiration

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Skive tilbyder vi desuden andre kilder til inspiration, som du med fordel kan benytte til skabelsen af overblikket. Her kan vi nævne vores gratis og uforpligtende badtjek, som du kan læse mere om her på siden. Ved bestilling af tjekket får du besøg i dit hjem af en erfaren og kompetent bad ekspert, som vil gennemgå dit badeværelse fra A til Z.

Løbende har du samtidig mulighed for at få svar på dine spørgsmål, som vores medarbejdere garanteret kan give en god forklaring. Vi noterer relevante forbedringer og løsningsforslag ned, hvor vi til sidst kan opstille relevante løsninger med fokus på husstandens behov. Vi vil også kunne estimere hvor mange penge du vil kunne spare over tid på dine nye installationer.

Bedre Bad- Bedre Energi Skive er din professionelle samarbejdspartner, og lad os sammen komme i mål med dine badeværelses drømme. Vi er med hele vejen, og sikrer dig et badeværelse, som du er tilfreds med mange år ud i fremtiden. Du finder vores kontaktinformationer herunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 20 90 52 25
bgj@outlook.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon