Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Bjarne Jespersen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Gratis Badtjek

God start på et nyt badeværelse

Hos Bjarne Jespersen – Bedre Bad i Skive, er et gratis Badtjek ganske uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Ved booking at et gratis badtjek, kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. Ud fra det, fortæller vi dig om de forskellige muligheder. For eksempel:

 • Udvidelse af dit badeværelse
 • Omlægning af eksisterende badeværelse
 • Totalrenovering af et eller flere badeværelser

Og endelig, tager vi en snak om dine ønsker og behov. Vi har mange års erfaring i at lave personlige badeværelser, der indeholder komfort og produkter i høj kvalitet. Vi mener at alle fortjener et personligt badeværelse, som opfylder de krav vi alle har til et godt og behageligt badeværelse, derfor hjælper vi vores kunder med at skabe deres drømmebadeværelse. Når man skal starte på et nyt projekt, kan det altid godt virke meget uoverskueligt i starten. Derfor kommer vi ud og danner os et overblik over, hvad det er du ønsker, og hvad mulighederne er. På denne måde kan vi lave en plan over, hvor det er vi skal starte og slutte. Vi vender efterfølgende tilbage med et uforpligtende tilbud.

Ting vi ofte tager med i beregningen i forhold til dit nye badeværelse er belysning på badeværelset, funktionaliteten, energiniveauet og dermed også miljøet. Book et gratis og uforpligtende badtjek hos din lokale Bedre Bad – Bedre Energi Specialist i Skive.

Book et Gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 20 90 52 25
  bgj@outlook.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon