Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Bjarne Jespersen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Vælg os til din VVS opgave

Vi har omfattende specialviden inden for VVS – og vi mestrer alle de traditionelle VVS-opgaver.

Hos Bjarne Jespersen – Bedre Bad – Bedre Energi i Skive, løser vi enhver form for VVS-opgave – både de store og de små. Vi er din lokale VVS-installatør og vi er kun et opkald væk, når du har brug for en kyndig installatør. Vores aktiviteter omfatter bl.a.:

  • Badeværelser – herunder også renovering og modernisering
  • Blikopgaver i forbindelse med facader, tag, skotrender, tagrender
  • Reparation af installationer og anlæg inden for vand, varme og sanitet.
  • Serviceopgaver – herunder forebyggende service

Skulle din opgave mod forventning ikke være på listen, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. for en uforpligtende snak.

Vi kan med sikkerhed hjælpe dig alligevel, da vores kompetencer indenfor VVS er meget brede. Overstående er blot vores primære arbejdsområder vi udfører for private og erhverv.

Fælles for alle opgaverne er, at vi altid leverer den mest optimale og økonomisk rigtige løsning til din tilfredshed. En løsning som vi finder igennem en tæt dialog med dig, så du ved, hvad der sker! Vi kommer med forslag til forbedringer, så du fremadrettet er sikret velfungerende løsninger der kan holde mange år ud i fremtiden med den rette service. Vi tilbyder selvfølgelig løbende service og eftersyn på alle VVS-installationer, for at sikre en løsning der holder i længden.

Vi tilbyder gode VVS-løsninger til både privat og erhverv, herunder kan vi nævne handels- og produktionsvirksomheder, vandværker, foreninger og offentlige institutioner. Indenfor det private er vi blandt andet eksperter i badeværelser og energiløsninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Få en skræddersyet løsning

Hos Bedre Bad – Bedre Energi skive laver vi løsninger der er skræddersyet til dig! Det betyder at vi altid går ind og kigger på den enkelte kunde og dennes præferencer og behov, da vi godt ved at der sjældent findes en ’one size fits all’ løsning, når det kommer til VVS, energi og badeværelser. Derfor kan du forvente at vi, i samarbejde med dig, laver en projektplan hvor dine individuelle ønsker og behov opfyldes.

Brug os – og lad os finde den helt rigtige løsning, for dig eller din virksomhed.

Små ændringer kan betyde store besparelser

Med korrekt servicering inden for vand-, varme-, ventilation- og energiinstallationer, kan du hente gode besparelser til din bolig. Derfor, udover at have fokus på funktionalitet, velvære og et godt indeklima, tilbyder vi også energirigtige løsninger, der kan skabe store besparelser på udgifter til vand og varme. Samt værdiforøge din bolig eller virksomhed.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - montering

Hvorfor vælge os?

Vi er din lokale VVS-ekspert og vi håndterer alt fra de mest simple opgaver til de store, avancerede opgaver. Fælles for alle opgaverne er at vi altid udfører dem i den aftalte kvalitet, til den aftalte tid og til den rigtige pris. For os er vores kunder førsteprioriteten og vi mener at vejen til høj kundetilfredshed sikres ved løbende dialog med kunden.

Her løser vi kundernes opgaver

Vi udfører opgaver for private og erhvervskunder i Skive og omliggende byer. Vi tilbyder kun produkter af den højeste kvalitet, det samme gælder vores arbejde. Alle vores medarbejdere er professionelle og fagudlærte. Vi går meget op i at levere en service og et stykke arbejde, som både vores kunder og os selv er fuldt ud tilfreds med. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Kontakt BGJ VVS APS v/ Bjarne Jespersen allerede i dag på tlf. for en uforpligtende snak.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 20 90 52 25
bgj@outlook.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon