Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Bjarne Jespersen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Kontakt Bedre Bad – Bedre Energi BGJ VVS ApS Skive

Her på siden har du mulighed for at finde vores relevante kontaktinformationer, og komme i kontakt med os. Du kan enten vælge at skrive eller ringe. Du finder nummeret nedenunder, eller du kan vælge at indtaste dine oplysninger til højre. Vi forsøger altid, at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

v/Bjarne Jespersen
Frisenborgvej 8 N, 7800 Skive
Tlf: 20 90 52 25

bgj@outlook.dk

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Skive er du altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at bestille os til en opgave. Det gælder selvfølgelig også, hvis du blot måtte have en række spørgsmål, som du ønsker en besvarelse til.

Vi er din professionelle samarbejdspartner, og løser en bred vifte af opgaver, herunder alt inden for VVS, bad og energi. Uanset opgavens kompleksitet eller omfang, så kan du altid forvente den samme høje engagement og effektivitet blandt alle medarbejdere, som du måtte møde under projektforløbet. Du kan trygt stole på, at vi altid sigter efter levering til tiden, i rette kvalitet og til den aftalte pris. Kontakt os allerede i dag, og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig. Dette gælder selvfølgelig også, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

Du er altid velkommen hos Bedre Bad Skive!

Kontaktformular

Skriv til os:

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 20 90 52 25
  bgj@outlook.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon