Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Bjarne Jespersen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Gratis energiberegning af hus

Prøv vores gratis energiberegner og få estimeret boligens nye energimærke og dine potentielle besparelser ved et eventuelt skift af varmeløsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Energioptimering af hus

Du kan beregne, hvor meget du, alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energioptimere huset.

Indtast blot det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Få energirådgivning baseret på din beregning

Den gratis energiberegning giver dig et indledende overblik over din boligs besparelsespotentiale ved energioptimering.

Hvis der er udsigt til betydelige besparelser på forbruget af energi, så kan du få energirådgivning af en af vores lokale eksperter i energirenovering. Vi kalder det et Energitjek, som inkluderer at vores energivejledere undersøger og vurdere boligens energimæssige tilstand. Derudover får du forslag til, hvilke ændringer og forbedringer der skal til, for at opnå den bedste energioptimering af huset.

Din energiberegning starter her!

OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

Bedre Energi Skive – Bjarne Jespersen er eksperter i jordvarme, varmepumper, solceller, pillefyr og mange andre energi- og varmeløsninger.

m2
Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Energimærkning spiller stadig en større rolle ved bolighandel

Energimærket er en en ordning, der er lavet for at overskueliggøre boligers energiforbrug og energieffektivitet. Energimærket har stor indflydelse på boligmarkedet, da huskøbere er interesseret i lavere forbrugsomkostninger. Derfor er det også tendensen, at boliger med godt energimærke sælges hurtigere og for højere beløb. Derfor kan det sagtens svare sig at udskifte varme- og energisystemer i boligen, som i langt de fleste tilfælde vil være nok til at forbedre boligens energimærke et eller flere trin. Du vil også opleve at investeringen tjener sig hjem igen i form af billigere varme- og energiregninger samt værdistigning, som kommer dig til gode ved et fremtidigt boligsalg.

Uanset hvad, er en investering i bedre energi, en overvejelse man bør gøre sig. Det er godt for boligen, for dig som boende i huset og ikke mindst klimaet.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 20 90 52 25
bgj@outlook.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon